SBM Väghjälp - bilägarens allt-i-allo!

Ny version ute nu! Vår applikation SBM Väghjälp hjälper dig inte bara att hålla reda på dina fordonsuppgifter och påminner dig inför besiktningen. Den är dessutom en effektiv hjälp om du skulle råka ut för en trafikolycka. Du skapar snabbt en färdig skadeanmälan med bilder och positionering direkt på plats. Skulle du hamna i en skadesituation hittar du också en enkel vägledning om vad du bör tänka på och göra, och med ett snabbt skärmtryck når du räddningstjänst.

Allt det här och lite till hittar du i SBM Väghjälp!

• Skadeanmälan - Steg-för-steg samlar du in all nödvändig information om du råkar ut för en trafikolycka. Du skapar sen en skadeanmälan i pdf-format, med bilddokumentaion, färdig att spara eller skicka direkt till ditt försäkringsbolag - oavsett försäkringsbolag!

• Positionering - Vid nödsituation, väghjälp eller bilskada får du snabbt veta exakt var du befinner dig - adress, karta och koordinater. Räddningstjänst eller polis når du med en enkel knapptryckning.

• Sök tankstation - Nyhet! Sök efter närmsta tankstation för fordonsgas eller laddstolpe för er.

• Fakta om din bil - Du hämtar med en knapptryckning all information om din bil/dina bilar från fordonsregistret för att ha lättillgängligt vid behov. Bilmärke, årsmodell, registreringdatum, däckdimensioner, försäkringbolag mm.

• Dags att besiktiga bilen - Information om kommande besiktningperiod och möjlighet att bli påmind när det är dags.

• Hjälp vid olycka - Vägledning om hur du går till väga och vad du bör tänka på vid en trafikolycka.

För SBM-kunder

• SBM Väghjälp - Du som har försäkringen SBM Väghjälp når den med ett snabbt knapptryck. Får du motorstopp, punktering eller av misstag låser dig ute från bilen, kontaktar du enkelt SBM Väghjälp med applikationen. Om du är intresserad av denna tjänst, klicka här!

• SBM Bilglasförsäkring - Nyhet! Du kontaktar direkt vår partner Carglass när du råkar ut för ett stenskott på någon av bilrutorna. Enkelt och effektivt!

Applikationen är gratis och finns att ladda ner till både iPhone och Android i App Store eller Google Play.

Ladda ner appen redan idag, för ett enklare och tryggare billiv!!

Vi vill gärna ta del av dina åsikter och idéer om hur vi kan utveckla och göra vår app ännu bättre.
Maila oss på: synpunkter@sbmforsakring.se.

 

 

Kommentarer (16)

I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website fceeekaffcda

Hi. I’m not completely satisfied with the service. Where is the button I have to press to get facts about my car? I’m not able to find it. Kindly update more details. I would really appreciate that. Thank you. http://www.windowstechsupportnow.com

Hi!
Up right above the menu, you'll find the "My profile" icon. Here you can add your vehicle(s), and by registering your licence number, you can retrieve the rest of your car information. This is then saved in you profile in the app. Good luck! /Anna, SBM

Nytt för mig

Hej. Kan ej ladda ner appen till finsk iphone. Finns ej i finska appstore. Vi åker ofta till sverige och skulle vilja ha den i telefonen. Med vänlig hälsning, sven

Hej Sven!
Jag får undersöka var problemet ligger och vilka möjligheter som finns. Återkommer när jag vet mer.

MVH/Helene på SBM

Hej!

Jag har nu använt min WP8- telefon sedan i julas och är mycket nöjd med telefonen och vill därmed gärna kunna behålla den.

MEN det stora problemet är att ingen av de appar jag skulle vilja ha finns till WP8 och det inkluderar då förstås SBM Väghjälp.

Såg att Windows nu har tagit fram ett hjälpmedel till alla som är villiga att utveckla appar: windows phone app studio
http://www.anpdm.com/public/roi.aspx?sqid=7691288&sid=59879760&pf_Link=h...

så det kanske kan komma en från SBM?

Hej!

Kul att du är intresserad av vår app, tyvärr kommer vi inte ha möjlighet att ta fram appen till WP8 i dagsläget. Utvecklingen på marknaden får utvisa hur vi gör framåt.

MVH/Helene på SBM

Hej.
Precis inst. appen. Verka fint.
Men, vi har två bilar i familjen. Jag kör denena lika mycket som den andra.
Lösning? Två appar med olika namn, en app som hanterar flera fordon??
Med vänlig hälsning
Rolf

För mycket krångel. Borde vara användarvänligare!

Eftersom ni valt att inte tillhandahålla app för Windows phone, med hänvisning till att WP " ännu inte slagit igenom", så uppmanar jag alla med WP mobiler att ge sig tillkänna då... Här är en till som väntar på WP app!

Hej!
Vi tar det till oss!
MVH/Helene på SBM

Jag vill gärna ha en mapp i min app

Hej!
Vill du ha en mapp att lägga vår app i?? I så fall skapar du den själv på din telefon.
MVH/Helene på SBM

Hej!

Har ni funderat vidare på att utveckla appen till Win Phone 8? Det är nu några dagar sedan frågan senast var aktuell, så därför lyfter jag den igen... ;-)

Mvh,
Stefan.

Hej igen!

Vi har inte planerat för utveckling till Win Phone 8, så vi kan inte i dagsläget inte ge dig något svar på din fråga.

MVH/Helene på SBM

Var finns knappen jag ska trycka på för att få fakta om min bil? Jag kan inte hitta den. Inte i iPhone-appen i alla fall.

Hej!

När du lägger in ditt registreringsnummer så kommer frågan upp om du vill hämta informationen om din bil. Får du inte ordning på det kan du kontakta vår Kundservice på 0771-615 615 och få hjälp.

MVH/Helene på SBM

Tråkigt att ni inte hänger med utvecklingen för oss användare av Windows Mobile. "SBM Väghjälp" bör vara ett sätt att nå alla, idag når ni inte alla.

Jag vill gärna ha en SBM app till min mobiltelefon.

Mvh / Britt

Hej!

Har du en iPhone eller en Android telefon kan du ladda ner appen i "Appstore" respektive "Google Play butiken. Sök på "SBM Väghjälp". Behöver du hjälp med detta kan du kontakta vår Kundservice på 0771-615 615.

Med vänlig häslninga
Helene på SBM

Jättebra med denna information
i min mobiltelefon.

Hej

Jag vill ha en SBM app till min windows telefon !

mvh Tor

Hej Tor!

Vi har i dagsläget valt att avvakta med att utveckla appen för Windows Mobile, eftersom den plattformen inte slått igenom så stort ännu. Men vi tar din önskan till oss och ser vad som händer framöver.

Vänliga hälsningar
Helene på SBM

Hej,

Vilket företag anlitar ni för väghjälp? Vad är den genomsnittliga inställelsetiden oberodende av ort?

// Mats

Hej!

Vi anlitar SOS International. Inställelsetiden är normal max 45 minuter, men tuffa väderförhållande och ort kan påverka tiden.

MVH/Helene på SBM

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.